Dismiss Notice
Hi Guest, stickers are available from our online store.

Error front park sensor

Discussion in 'Leon Mk3 (2012-2020)' started by Theporter, Dec 5, 2019.

  1. Theporter

    Theporter Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2018
    Messages:
    120
    Likes Received:
    52
    Anybody had this just started on mine today intermittently though but it’s a pain
     
  2. az101

    az101 Active Member

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Messages:
    65
    Likes Received:
    6
    Had this on my 14fr St. Turns out I'd kicked the connector in drivers footwell. If it comes unplugged front Park sensors won't work. I'll see if I can remember where it is and get a pic


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Theporter likes this.
  3. az101

    az101 Active Member

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Messages:
    65
    Likes Received:
    6
    Pink connector in this pic above and to the right of throttle pedal
    [​IMG]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Theporter likes this.
  4. Ashley_ng

    Ashley_ng Active Member

    Joined:
    Jan 27, 2019
    Messages:
    98
    Likes Received:
    70
    Mine randomly came on the other day but was fine after i wiped the sensors, must of been some dirt covering one
     
    Theporter likes this.
  5. RUM4MO

    RUM4MO Active Member

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    5,598
    Likes Received:
    258
    Was this the same problem this time?
     
  6. az101

    az101 Active Member

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Messages:
    65
    Likes Received:
    6
    Mine has been fine since plugging the connector back in properly


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    RUM4MO likes this.
  7. RUM4MO

    RUM4MO Active Member

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    5,598
    Likes Received:
    258
    Ah, I've been an idiot, I replied to the wrong poster sorry.
     
    az101 likes this.
  8. LR231998

    LR231998 Alor Blue 290 Cupra

    Joined:
    Jan 21, 2019
    Messages:
    483
    Likes Received:
    183
    IS IT CLEAN?
     
    Theporter likes this.
  9. Theporter

    Theporter Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2018
    Messages:
    120
    Likes Received:
    52
    Cheers guys it was happening more and more so gave it a clean and all good now must of been the salt on the roads etc as it was only cleaned last week
     
    LR231998 likes this.
  10. RUM4MO

    RUM4MO Active Member

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    5,598
    Likes Received:
    258
    Weird,the ones on my car and my wife's car - both VW Group cars, do end up getting very dirty but to date have never ever caused the system to report a fault - yes they might give out "ghost" warnings but never faulty.
     
  11. LR231998

    LR231998 Alor Blue 290 Cupra

    Joined:
    Jan 21, 2019
    Messages:
    483
    Likes Received:
    183
    Good to hear it was the simple remedy
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice