Symptoms of loose/worn top mount ??

Discussion in 'Leon Mk1' started by neil, Aug 13, 2007.

  1. neil

    neil Full Member

    Joined:
    Jan 3, 2002
    Messages:
    283
    Likes Received:
    0
    What would the symptoms of a worn top mount be ?? Clutching at straws now with the rattle from the front offside wheel arch !!! :cry:
     
  2. Guilo

    Guilo Guest

    Hi mate

    I have the same problem but on the near side front.

    Dealer checked my car over for an hour, ball joint , bushes droplinks almost everything and found zilch - Never charged either (well impressed).

    But now some 500 mile on its now really bad over bumpy surfices so im gonna get the top mount checked out tomorrow.

    cheers
     
  3. conkerman

    conkerman Full Member

    Joined:
    Oct 18, 2006
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Could be a knacked spring...

    Cheers
    Conks
     
  4. JamJay

    JamJay California Bound

    Joined:
    Feb 11, 2008
    Messages:
    4,948
    Likes Received:
    1
    I have the same issue on the N/S. From inside the car it sounds like the rear bush on the wishbone (judging by the location of the sound) but it had it's MOT and nothing was found. I asked about it and the guys checked it over again, pushing the shock up and spring, leavering the wishbone, ARB & top mounts too but still nothing. If anything, the O/S rear wishbone bush is wearing but it's as quiet as iit should be. I am contemplating getting a new arm as it's annoying me loads!
     

Share This Page