Temp issue :)

Discussion in '** FORUM RULES & FAQ - Please Read **' started by LCR55, May 22, 2017.

  1. LCR55

    LCR55 Full Member

    Joined:
    May 22, 2017
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Firstly a HI from me a new member with a mk1 Cupra R on 55 reg.
    I have trawled through quite a few threads but still no wiser :( (sorry)
    Basically the temp gauge rises to 3/4 and then the fans (both of them) kick in and get the gauge back to around just over half way but a couple of minutes drive and the gauge again will rise to the 3/4 mark.

    With the A/c on both fans are working, heaters nice and warm, coolant levels fine etc.
    Had a look on the menu in the climate control and even when the gauge shows 3/4 up the climate control reading for engine temp stays at 90c

    Any help grealtfully received.

    Have ordered a new CTS as it seems the easiest / cheapest item first to check.
     
  2. kazand

    kazand Is powered by Medtronics

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    4,236
    Likes Received:
    11
    Hi, you need to post this in the MK1 Leon section, this bit is Forum rules etc. I'm sure someone on there will help.
     
  3. LCR55

    LCR55 Full Member

    Joined:
    May 22, 2017
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
  4. kazand

    kazand Is powered by Medtronics

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    4,236
    Likes Received:
    11
    No worries , just didn't want you thinking we were a bunch of ignorant b'stards :)
     
  5. LCR55

    LCR55 Full Member

    Joined:
    May 22, 2017
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    lol no worries dude !
     

Share This Page